Припрема...

29. јануар 2022.

Ђиласови параван кандидати


Познато је на који начин и како је Драган Ђилас пљачкао Србију, те у своје џепове стрпао милионе евра

Након објаве да је председнички кандидат Драгана Ђиласа бивши начелник Генералштаба Здравко Понош, који по Европи путује са хрватским пасошем, на заједничком састанку тог дела опозиције одлучено је да њихов кандидат на изборима за градоначелника Београда буде бивши амбасадор у Великој Британији Владета Јанковић.

Не треба бити визионар па закључити да је овде реч о подмуклој игри Драгана Ђиласа и његовог пајтоса Александра Бијелића, који покушавају да опет дођу на власт злоупотребљавајући име угледног професора.

Члан Председништва Српске напредне странке Миленко Јованов у изјави за Објектив каже да јавност, а ни грађани, не треба да наседну на ова скретања пажње.

– Ђиласов кандидат за председника је Ђилас, за посланике је Ђилас и за градоначелника Београда је, такође, Ђилас. Потпуно је неважно како се ти људи зову, јер Ђилас кандидује само оне који ће беспоговорно слушати његова наређења и он ће, ако ико од њих дође на неку позицију, управљати њима као луткама на концу. Дакле, глас за Ђиласове кандидате је искључиво глас за Ђиласа, додуше, клонираног на неколико позиција – сматра Јованов.