Припрема...

2. април 2020.

Ђиласови портали лажу и шире панику


У јеку борбе против коронавируса Драган Ђилас, један од лидера опозиционог Савеза за Србију (СЗС), користи сваку (не)прилику да по сваку цену напада све потезе државе, који се повлаче искључиво по препоруци лекара. Ђилас практично оспорава одлуку Владе Србије о полицијском часу од 17 до пет сати јер, како пише његов портал Директно, пси цвиле, гребу и желе да изађу напоље, а не смеју.

Али то није све. Истовремено, то Ђиласово гласило преноси текст и сведочење докторке из карантина у Војној гимназији у Београду, где децу држе без млека и људи прете скакањем са спрата.

Ђилас је, тврде саговорници Српског телеграфа, сад превазишао сам себе у болесној намери да оклевета власт, па и струку, зарад срамног покушаја да стекне неки јефтин политички поен.

Потпредседник СНС Миленко Јованов тврди да је циљ оваквих навода покушај да изазову незадовољство код грађана да би на њему касније политички профитирали.

– Али народ све види. И ко се бори за животе и коме је стало само до тога да се дочепа власти. Они то раде од почетка борбе против короне у Србији. Од првог дана се баве искључиво активностима које имају за циљ да остваре некакву политичку корист од свега овога. Лажима покушавају да изазову незадовољство код грађана да би на њему касније политички профитирали.

Извор: Српски телеграф