Припрема...

16. септембар 2018.

Ђиласови сањају државни удар и крвопролиће


Након непуних месец дана од када су позивали на државни удар и грађански рат, Ђиласов, Обрадовићев и Јеремићев савез је поновио да је побуна, хаос и крвопролиће, уз мешање страног фактора, пут којим би они желели да дођу на власт.

Јасно су поручили и да су свесни да 60 одсто грађана Србије подржава Вучића и да на изборима не могу да победе и да зато треба да се спремају за сценарио насилног отимања власти, а као прву своју активност након револуционарног преузимања власти, навели су преузимање служби безбедности и полиције.

Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали чланови тог путујућег циркуса, дакле, замишљају Србију као банана државу којом, уз помоћ странаца, управља однарођена хунта корумпираних и бахатих лопужа, коју од сопственог народа чувају полиција и државна безбедност.

Имају само један мали проблем. За ту и такву визију Србије мораће, упркос њиховим сновима о државним ударима, побунама и крвопролићу, неко да гласа, јер се у Србији на власт долази и долазиће се искључиво на изборима, а народ је на изборима јасно показао да подржава и жели нормалну, усправну, економски снажну и успешну Србију, какву гради и за какву се бори Александар Вучић.

Истовремено је народ показао и да му не пада на памет да на власт и на своју грбачу поново доводи гомилу штеточина која га је опљачкала и осиромашила, док се сама на тој муци и пропасти обогатила.