Припрема...

29. август 2021.

Ђиласовој екипи није спорно да нам деца уче лажну, хашку историју?!


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1630225834122{margin-bottom: 20px !important;}“]Ниједан од лидера опозиције није хтео ни речју да осуди чињеницу да је недавно одржана обука за професоре историје како да пишу уџбенике на основу фингираних података из Хашког трибунала

Потпредседник СНС Миленко Јованов поручио је за Kурир да се чини да је идеја ове замисли да сва деца у Србији личе на Наташу Kандић.

– То је, наравно, недопустива индоктринација, по угледу на тоталитарне режиме. Прво, свима је данас јасно да је Хашки трибунал био политички суд који је имао за циљ да на једностран начин представи дешавања деведесетих, и то по узору на каубојске филмове – Срби су лоши момци и криви су за све, а сви остали су дивни. Исто тако, битно им је било да се српске жртве потпуно занемаре. Дакле, то је једна потпуно искривљена слика и наметање овог виђења би значило и потпуни пораз нас као народа – каже Јованов.

Што се опозиције тиче, сматра да они неће да се замерају покровитељима ове иницијативе, јер сматрају да ће им они помоћи да сруше председника Вучића.

– Брига њих и за Србију и за будућност, њима је једини циљ да се дочепају фотеља и народних пара… С друге стране, то су људи који су подносили иницијативе Скупштини да сами себе прогласимо геноцидним народом, тако да мислим да се ово потпуно уклапа у њихов поглед на свет – јасан је он.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1630225889010-7acd7e02-e7d6-2″ taxonomies=“25″ exclude=“4893″][/vc_column][/vc_row]