Припрема...

10. новембар 2018.

Ђиласу и екипи рачуни пуни, а сале празне


Ђилас је фабрике затварао, а Вучић их отвара, рекао је члан Главног одбора СНС Миленко Јованов коментаришући поруке оснивача Савеза за Србију Драгана Ђиласа на скупу у Кикинди којем се, према његовим речима, одазвало свега неколико десетина грађана.

„Драгана Ђиласа и његов путујући циркус у Кикинди је дочекало четрдесетак грађана. Кажу да их је било и за неколико више од четрдесет, али је један део људи отишао разочаран и пре почетка овог тужног скупа, зато што су дошли да виде Лепомира, али када су приметили да је уместо Лепомира дошао Бора Новаковић, разочарани су отишли кућама“, навео је Јованов.

Према његовим речима, данас су грађани имали прилику да виде разлику између Александра Вучића и Српске напредне странке са једне и Драгана Ђиласа и савеза некадашње Демократске странке и Двери са друге стране.

Он је истакао да је Вучић у Кикинди отварао фабрике, а није затворио ниједну.

„Ђилас је са савезницима затворио све фабрике које су постојале и радиле, а да ни једну једину нису отворили. Они су увек и свуда радили само за себе и зато су им рачуни напуњени милионима евра, а сале на скуповима празне”, истакао је Јованов.

Он је оценио и да „Кикинда и Кикинђани све то знају и зато је данас, пристојно и јасно и Ђиласу и Јеремићу, и Обрадовићу и Лепомиру, и њиховим милионима и њиховој болесној мржњи и насиљу, рекла – не, хвала!”.

Извор: Танјуг