Припрема...

22. септембар 2017.

Док је Вучић радио за Србију, Јеремић се сликао сам са собом


Изјава за медије

Вук Јеремић је поново показао да никада неће опростити Србији што је прочитала и прозрела његову превару, што му је показала да не пристаје да буде резервна опција потрошеном потрчку Бориса Тадића и што га је уместо на место председника послала у магарећу клупу српске политике.

Зато Јеремић не жели Србији никакав успех. Он не жели да у Србију било ко дође. Он жели да Србија буде на маргинама светске политике, баш као што је он на маргинама српске политике. Зато Јеремић по ко зна који пут користи прилику да каже неку бедну реченицу против Србије и да каже неку реч у прилог других, опет у жељи да Србију понизи.

Али, узалуд Јеремић баца отровне стреле према држави којој је до јуче желео да буде председник. Александар Вучић се у Њујорку састао се са више од 50 званичника земаља и организација света, видео се са најважнијим светским лидерима, а став Србије је био представљен на најбољи могући начин.

И док је Вучић радио за Србију, Јеремић је правио заједничку фотографију себе са својом сликом на зиду. Та епизода најбоље показује зашто Јеремић, Јанковић, Ђилас, Шутановац, Живковић и остали никада неће добити подршку грађана Србије – зато што народ у Србији неће и презире оне којима је стало само до себе и који Србији призивају пропаст, гробове и грађански рат, да би се дочепали власти.