Припрема...

15. фебруар 2024.

ДОКАЗ БЕЗГРАНИЧНЕ МРЖЊЕ КОЈА СЕ НЕГУЈЕ У ХРВАТСКОЈ ПРЕМА СВЕМУ ШТО ЈЕ СРПСКО


На скандалозној манифестацији која је јуче одржана у Каштелима у Сплитско-далматинској жупанији у Хрватској учесници маскембала су спалили лутке са ликовима председника Србије и председника Русије Александра Вучића и Владимира Путина.

Народни посланик Миленко Јованов је за Ало! поручио да се ради о „још једном доказу безграничне мржње која се традиционално и брижљиво негује у Хрватској према свему што је српско„.

– На који то начин тачно председник Вучић смета свакодневном животу грађана Хрватске, па му ломачом честитају Дан државности Србије? Какве везе он са Хрватском има да било ко од њих уопште размишља о њему? Када бисте сада на улици анкетирали пролазнике у Кнез Михаиловој, гарантујем да највећи број њих не би имао појма ни ко је председник, ни ко је премијер Хрватске. И хвала Богу што је тако и што смо нормални људи, неоптерећени, а не ко ови паћеници… – истакао је он и додао:

– Дакле, ово ритуално спаљивање председника Вучића, поред тога што показује какви су комплексаши и паћеници, показује и колико им он смета и колико им смета Србија која се свуда бори за своје интересе и интересе српског народа. Да им се клања до земље и извињава за све и свашта, да ћути о Јасеновцу, Бљеску и Олуји, да прича да се буди уз Северинине песме и да сања светионик на Јадрану, не би ово радили.