Припрема...

22. мај 2021.

Драган Ђилас је све нервознији


Драган Ђилас је све нервознији и своју нервозу и бес све чешће показује јавно. Три су разлога за то.

Први разлог је тај што је разоткривено како се обогатио и како је постао милионер након само неколико година на власти, али и како су паре изношене из Србије и сакриване на рачунима од Маурицијуса и Хонг Конга, до Молдавије и Босне и Херцеговине и што је дошло време да се за то одговара.

Други је разлог што је његов бизнис са Шолаком у озбиљној кризи. Губе кориснике у свим државама у којима раде, приходи се смањују, дугови повећавају и питање је само када ће тај балон да пукне.

И трећи разлог је тај што се приближавају избори и ново суочавање Ђиласа са грађанима које годинама лаже да Вучић само што није пао и да он, а не Вучић, има подршку грађана, иако му све странке којима управља у збиру имају и више него јадан рејтинг.

Будући да ниједан разлог свог беса и нервозе није у стању да реши својим генијалним машинским мозгом, а изгледа да ни терапије за контролу и обуздавање беса не помажу, Ђилас вређа, лаже, измишља, прети… То му, међутим, неће решити ниједан од наведених проблема, а посебно га неће изузети од одговорности за све што је радио.