Припрема...

14. децембар 2021.

Другосрбијанска сцена најгоре говори о Србији


Скандалозно! У емисији ХТВ-А „Недељом у 2“водитељ Зоран Kесић, који има своју емисију на телевизији Нова С, под уређивачком контролом лидера ССП-А Драгана Ђиласа, изјавио је да су се „у Србији догађале гадости“, али је имао и велику епизоду улизивања Хрватској.

У емисији је мало тога било духовито, а већину времена саговорници (иначе обојица Срби) користили су да похвале Хрватску, а наруже Србију земљу која је извршила геноцид над српским народом и у логору Јасеновац побила преко 700.000 Срба, Јевреја и Рома, а у злочиначкој акцији „Олуја“протерала неколико стотина хиљада Срба. Скандалозни наступ Зорана Kесића јуче је за Ало! прокоментарисао народни посланик Миленко Јованов

– Читава другосрбијанска сцена, од политичара до јавних личности, има некакву чудну потребу да о земљи у којој живе говоре све најгоре, а посебно то воле да раде у хрватским или бошњачким медијима. Не знам шта је узрок томе и какви су разлози за такво понашање, али је свакако огавно то што раде. Нисам видео ниједан сличан пример са супротне стране – поручио је он.