Припрема...

9. новембар 2022.

ДРЖИТЕ МЕ, ’ОЋУ ДА СЕ ПОБИЈЕМ!


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1667986413829{margin-bottom: 20px !important;}“]

Функционери Вука Јеремића на све начине покушавају да себи дигну рејтинг
Година прође, покушаји Вука Јеремића и његових посланика да изазову тучу никад…
Још од лета прошле године, па до јесени ове године функционери Народне странке функционишу по опробаном рецепту, ако се то тако може назвати…
Прво крену да се туку, па онда једни друге заустављају да се не бију… У Скупштини Србије су два пута за мање од месец дана покушали да изазову фајт, оба пута, на срећу, у томе нису успели.
Наиме, у понедељак у поподневном делу седнице, посланик Јеремићеве странке Стефан Јовановић упутио је срамну увреду шефу посланичке групе напредњака Миленку Јованову.
– Је**у ти матер! – рекао је Јовановић са свог посланичког места, а затим устао да се са посланицима владајуће странке обрачуна физички. За њим су, покушавајући да га смире, кренуле његове колеге из Народне странке. На општи метеж реаговао је председник парламента Владимир Орлић, који је одредио кратку паузу, страсти су се убрзо смириле, па је седница настављена.
Сличан сценарио гледали смо и крајем октобра када је посланик Народне странке Борислав Новаковић направио инцидент на посебној седници на којој се разматрао избор нове владе. Он је, након говора Јованова, пришао клупама у којима су седели напредњаци, а потом је дошло до размене тешких речи. Новаковића је потом одвео страначки колега, посланик Владимир Гајић.
Шеф посланичке групе напредњака Миленко Јованов јуче је за Ало! коментарисао константне покушаје Јеремићевих посланика да изазову тучу.
– То је њихов патент на политичкој сцени. Упадали су у Председништво Србије да Вук Јеремић туче председника Вучића. И то је била опасна ситуација, јер је председник могао да умре од смеха. Е, а сада то исто раде у Скупштини Србије, па верујем да цела Србија може да види какви су јунаци у питању – казао је он, и додао да опозиционари увек бурно реагују на његова излагања.
– Од првог дана у Скупштини, од прве речи коју сам изговорио у име посланичке групе Александар Вучић – „Заједно можемо све“, они урлају, вређају, добацују… Оно на шта нису рачунали је да ће увек добити адекватан одговор. Очигледно су врло нервозни и нису у стању да контролишу своје понашање. И то је најупечатљивија особина коју су показали. За све ово време у Скупштини апсолутно ништа нису урадили за народ – воде испразне дискусије, псују, вређају, глуме неке опасне момке, а опасни су само за буџет Србије и за грађане – закључио је Јованов.
И заиста, Јеремићеви посланици су први покушај изазивања туче имали у јуну прошле године. Тада су се у Председништво Србије запутили Вук Јеремић, Владимир Гајић, Бора Новаковић и Мирослав Алексић. Тада је председник Александар Вучић сишао пред њих, без икаквог обезбеђења и позвао их да испуне оно што обећавају, ако смеју, да га линчују. Рекао им је да су лопуже и најгори криминалци.
Ало.рс/А. Илић

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1667986446799-ee310edd-205c-9″ taxonomies=“25″ exclude=“1881, 5540″][/vc_column][/vc_row]