Припрема...

26. август 2018.

ДС дошла на ниво „Радио Милеве“


Када год се помисли да Демократска странка не може ниже да се спусти, она то демантује, па се данас на нивоу сеоске „Радио Милеве“ бави препричавањем трачева, измишљотина и полуистина.

Чак и летимично поређење резултата рада Јоргованке Табаковић са катастрофом коју је српској економији направила Демократска странка показује да су се и економијом бавили на нивоу сеоске „Радио Милеве“, па су курс од 78 довели до 120 динара за евро, а данас је курс стабилан; инфлацију су довели на 12,9%, а данас је на 2,4% што је у рангу развијених европских земаља, раст БДП су свели на минус 3,1 а данас је 4,4% у плусу; јавни дуг су подигли на 70% БДП и државу довели на корак од банкротства, а данас је јавни дуг 58% и испод је нивоа Мастрихта, а државни буџет у суфициту за 410 милиона евра.

Дакле, пошто је јасно да немају резултате и аргументе, баве се оним на шта их тера безгранична мржња и што једино знају – да нападају и блате туђе породице.

Најзад, нека објаве имовину својих функционера и кажу како је стечена и нека у томе крену од њиховог некадашњег лидера, а садашњег власника Драгана Ђиласа, затим и Вука Јеремића, Драгана Шутановца, Душана Петровића, Душана Елезовића и осталих перјаница нашег пропадања. Када попишу њихову имовину, а за то ће им требати веома много времена, биће јасно и зашто су им економски резултати били катастрофални и где су завршавале паре грађана Србије.