Припрема...

9. новембар 2018.

ДС на власт довели „Земунци“ и „Сурчинци“


Грађани Србије одлично знају да је Демократска странка на крвавим рукама припадника „Сурчинског“ и „Земунског“ клана зграбила власт у Србији, тако што је најпре запалила Скупштину, па телевизију, а затим на улици пребијала политичке неистомишљенике.

Након отимања власти, припадници ове странке одужили су се онима који су их на власт довели, па су им омогућили да по Србији асфалтирају, раде и граде, а од Шарића су направили највеће инвеститоре који су покуповали хиљаде хектара земље у Војводини, разна предузећа и комбинате.

Функционери ове странке посебно су се усавршили за привредни криминал, који су развили до крајњих граница и опљачкали све што се опљачкати могло у Србији и ишли су дотле да су пљачкали и децу ометену у развоју, којој су отели новац намењен за њихов објекат и стрпали га у своје џепове.

Зато је Демократска странка кажњена. Њих нису казниле судије које су бирали на седницама својих страначких одбора, него их је казнио народ, па су данас само мали, послушни партнер Бошка Обрадовића и Двери.