Припрема...

24. октобар 2018.

ДС показала каквим незнањем је уништавала Србију


Био би мањи проблем да је невероватну глупост и незнање показао неко из Двери, фашистичког крила Ђиласовог савеза за силовање и вешање, али је скандалозно када апсолутно незнање покаже Демократска странка, и тако сама покаже какве су незналице  управљале државом и довеле је до ивице банкрота.

Није чудо што су Србију упропастили људи који су  2008. године задуживали државу узимањем скупих кредита и који су своју способност и знање показали тиме што је раст БДП-а био минус 3,1 одсто.

Незналице из ДС треба да знају да је тренд растућег јавног дуга заустављен чим је народ жуте „стручњаке“ удаљио од власти и државних пара. Чим су они престали да одлучују и да примењују своје незнање уз отимачину и пљачку, Србија је почела да се опоравља.

Тако је, захваљујући одговорној, реформској и домаћинској политици Српске напредне странке и Александра Вучића, од 2015. године јавни дуг у сталном паду, па је са више од 70 одсто спуштен на око 55 одсто, а већ почетком наредне године биће испод 50 одсто БДП. То су чињенице и подаци који говоре и о растућој српској економији, одговорној и озбиљној власти, али и незнању „стручњака“ за банкрот из ДС, који све посматрају у апсолутном износу.

Уосталом, да су ишта о економији знали, не би и своју сопствену странку економски уништили и упропастили. Очигледно је њихов највиши домет да све чега се дохвате доведу до банкрота. Срећом, са Србијом се више неће играти.