Припрема...

25. септембар 2019.

Фашиста Бошко неће од Србије направити фашистички брлог


Бошко Обрадовић је упутио најстрашнију фашистичку претњу икада у Србији, што захтева одговор и осуду свих који желе да Србија буде слободна и демократска држава!

Након што су његове силеџије тукле новинарке Пинка, након што је са својим горилама наоружаним моторним тестерама упадао у РТС и малтретирао новинаре и запослене, Обрадовић би сада да хапси и затвара новинаре који не пишу онако како он жели.

То је Србија какву фашиста Обрадовић сања, то је Србија какву би, по његовим речима, желели и Ђилас, Лутовац и Јеремић, али је такву никада неће видети!

Јер, као што је народ у Србији презирао његовог политичког идола, фашисту Димитрија Љотића, тако данас презире њега и никада му неће дозволити да Србију претвори у фашистички брлог у коме ће он батинама и затвором решавати питање неподобних медија, да би Ђилас и Јеремић могли у тишини да краду и отимају.

А што се Александра Вучића тиче и тога ко се кога плаши и ко од кога бежи, најбоље показује то што су јуначине Обрадовић, Ђилас, Лутовац и Јеремић и од избора побегли, само да се не би суочили са Вучићем.