Припрема...

3. новембар 2022.

Гашића виде као крвног непријатеља свих тајкуна


Неко се БАШ УПЛАШИО новог министра унутрашњих послова

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић само седам дана од именовања на ту дужност главна је мета пропагандне опозиционе машинерије која послује у оквиру „Јунајтед медије“ тајкуна Драгана Шолака. Нови министар је очигледно неким групацијама које имају утицај на та гласила огроман трн у оку пошто је јуче, у и стом дану, у два Шолакова дневна листа означен малтене као крвни непријатељ, а не човек који после функције директора БИА у улози министра полиције наставља борбу против организованог криминала и корупције, тероризма…

У листу Нова, у тексту „Ново именовање Гашића је шамар Вучића пристојној Србији“, и у листу Данас, у тексту „Влада ‘клекнула’ пред министром Гашићем“, нашироко ламентирају што је министар полиције у Координационом телу за родну равноправност. лако чакимају и саговорнике који их демантују, као што је то случај у Данасу, где ı повереница за заштиту родне равноправности Бранкица Јанковић образлаже да се министар Гашић пре седам година искрено извинио због сексистичког коментара упућеног новинарки, те да је, поучен грешком, спреман да, као новоизабрани члан Координационог тела за родну равноправност, да истински допринос унапређењу родне равноправности.

Али то су већ, како каже у разговору за Српски телеграф члан Председништва СНС и шеф посланичке групе напредњака Миленко Јованов, опробани рецепти медијске сатанизације, коју константно воде ти медији:

– Видели сте да су већ најавили и посебну емисију, посвећену, између осталих, и министру Гашићу.

Зашто сада? Па није Братислав Гашић јуче ушао у политику, па нису чули за њега. Дакле у питању је циљана кампања зато што је он сада министар унутрашњих послова.

Па има код нас у Банату изрека: ,,Не лаје кера ради села, него ради себе.“ Очигледно се плаше нечега. А шта је у питању, видећемо.