Припрема...

4. март 2021.

Истина о нападу на Вучића и његову породицу мора на видело


Државни органи настављају да раде на откривању истине, сазнаћемо и ко су налогодавци прислушкивања председника Србије, као и напада на његову породицу и сараднике, рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов.

Друштво у Србији мора да зна да је такво понашање неприхватљиво, рекао је Јованов, коментаришући то што су дошли до открића да су неки људи из Српске напредне странке радили против интереса странке, као и на штету председника Србије.

Јованов је рекао да је Српска напредна странка имала једну седницу главног одбора када је Милош Вучевић говорио о неким људима и догађајима, након чега је био поздрављен бурним и дуготрајним аплаузом.

Јованов је рекао да то говори да су људи у Српске напредне странке свесни да нешто није у реду, али додаје да нису могли да замисле да су размере толике.

„Не можемо да верујемо да је неко себи дозволио такве поступке и ко их није свестан у тој мери, да дозволи малтретирање породице и прислушкивање председника Србије“, рекао је Јованов.

Јованов је рекао да су злоупотребили поверење, радили су за себе и онда им је засметао Вучић.

„Надам се да ће државни органи радити свој посао онако како су започели и да ћемо доћи до истине и сазнања, не само ко су извршиоци, већ и ко су налoгодавци. То ће бити добро за друштво у Србији да се зна да је то неприхватљиво“, рекао је Јованов.