Припрема...

14. август 2020.

Истражити богаћење Ђиласа на рачун Телекома


Захтевам од државних органа Србије да спроведу хитну истрагу о томе како су и на који начин фирме Драгана Ђиласа исисале 30 милиона евра из Телекома.

Држава је дужна да заштити свој капитал, али и да пoкаже да је недопустиво да пљачка државне компаније од стране директне конкуренције оличене у Ђиласовим компанијама и под политичким кишобраном тадашње жуте власти прође без икаквих последица и озбиљне истраге о томе.

Данас је јасно да се читава харанга против Телекома и његовог руководства води зато што су се ти људи усудили да се боре за јачање Телекома, а не Ђиласових и Шолакових фирми, што људи у Телекому раде за Телеком, а не за Ђиласа и Шолака, као и због тога што данас није допуштено да Ђилас и Шолак наслањају своје компаније на Телеком, да би, попут паразита, користили ресурсе Телекома, исисавали новац из њега и темељно га уништавали на корист својих компанија.

Зато су тајкуни нервозни, али њихова нервоза не може и не сме да буде разлог да државни органи не реагују и не истраже планирано и стратешко уништавање Телекома да би се отворио простор, тржиште и омогућио раст директној конкуренцији и да би се тајкуни на рачун Телекома богатили.