Припрема...

20. новембар 2020.

Истражити везе политичара и мафијаша који траже Вучићево убиство


Пошто нема атентата на политичара без политичке позадине и политичког мотива, изјава Чаба Дера мађарским истражним органима, да му је од два криминална клана нуђен новац за убиство Александра Вучића, захтева озбиљну и опсежну истрагу.

Посебно је важно истражити везе између криминалаца и оних политичара, који кроз своје и изјаве својих сарадника и партнера, путем својих медија и друштвених мрежа, већ годинама воде кампању криминализације и дехуманизације Александра Вучића и његове породице, јер је сада очигледно да се то не ради случајно, већ у циљу припреме јавности и стварања атмосфере за атентат на председника Вучића.

Дакле, не ради се овде само о испољавању фрустрација неких политичара, њихових квазидуховитих медијских надничара, или агресивних умоболника са друштвених мрежа, него о озбиљној и перфидној активности усмереној ка врло јасном циљу.

Зато позивам државне органе да хитно и неодложно истраже могуће везе између мафијаша и појединих политичара, којима, очигледно, председник Вучић представља заједничку препреку за остварење планова и циљева.