Припрема...

8. јануар 2019.

Издаја Вучића у СНС


Без увијања у дипломатске обланде шеф СНС и председник државе Александар Вучић поручио је својим саборцима да зна поименце ко од њих планира да му забије нож у леђа шурујући са опозицијом и страним амбасадама. Поверљиве разговоре о „комбинацијама“ неких из СНС са његовим политичким противницима Вучић је прво обавио у странци са најближим кругом људи, а потом је упозорење изнео јавно у ауторском тексту.

– Вучић је већ неко време свестан да су поједини напредњаци спремни да га издају првом приликом ако процене да им дил са опозицијом или шуровање са страним амбасадама може осигурати позиције – кажу наши извори блиски врху напредњака, те додају да Вучић неће трпети такве „политичке авантуре“ у својим редовима.

Са представницима бивших режима неће бити компромиса, иако појединци из СНС сарађују са опозицијом, јасан је Вучић.

– Без повлачења пред њима, без икаквих договора са таквим политичарима и без трунке страха пред њиховим покушајима да се поново дочепају власти, која је за њих ништа друго него нова распродаја свега што вреди у Србији – навео је Вучић.

Додао је и да се не плаши опозиције, као ни „комбинација“ које прави са људима из СНС и њеним коалиционим партнерима.

– И не интересују ме њихове комбинације с неким људима из моје партије, појединим коалиционим партнерима који већ размишљају како би могли да буду језичак на ваги и опет промене страну – написао је шеф државе.

С друге стране, потпредседник СНС Миленко Јованов додаје да неки функционери СНС забораве да све, али баш све што имају у политичкој каријери, дугују Александру Вучићу. – Они праве бедне договоре типа „не дирај ме, не дирам те“ и веома мирно и сталожено гледају како исти ти са којима се договарају најодвратније ударају по Вучићу и његовој породици. И то им ништа не смета све док су лепо скривени у својим мишјим рупама и док бога моле да их се нико не сети да су живи и да постоје. Kаква им је рачуница, не знам, али је такав начин размишљања одвратан, огаван, незахвалан и нељудски – подвлачи Јованов.

Извор: Српски телеграф