Припрема...

13. март 2018.

Изгубили на изборима, па нестали!

Информер

Лидери пропале српске опозиције, после невиђеног дебакла на изборима у Београду 4. марта, потпуно су се повукли из медијског живота и нестали са свих друштвених мрежа!

Саша Радуловић и Драган Шутановац прошле недеље су поднели оставке на челне позиције ДЈБ и ДС. Остали опозициони лидери и лидерчићи склонили су се у тешку медијску илегалу! И док је Твитер пре београдских избора ‘горео’ од њихових запаљивих политичких порука, нико од ‘великих опозиционара’ попут Ђиласа, Јанковића, Јеремића и Обрадовића већ скоро недељу дана није написао ни једну једину политичку поруку.

Да ствар буде још гора, Јанковић је 8. марта на Твитеру најавио „нове активности опозиције“ и велике промене, од којих очигледно нема ништа.

Да су се Ђилас, Јанковић, Јеремић, Обрадовић и остатак екипе завукли у мишју рупу, осрамоћени због изборног резултата, потврђују и саговорници Информера. Тако Миленко Јованов, потпредседник СНС, каже да су представници опозиције с разлогом отерани у магарећу клупу.

– Нису се ти политичари повукли из јавности зато што су то желели. Па сетите се само како су сви они редом најављивали велику победу. Њих је народ послао у магарећу клупу српске политике. Ипак, не верујем да су из бродолома на београдским изборима ишта паметно научили. Они ће и даље мржњом и хистеријом покушавати да се домогну власти, али ће се по ко зна који пут саплести о исти камен, што највише говори о њима – објашњава Јованов.

Извор: Информер