Припрема...

21. март 2018.

Јанковић би нови Голи оток


ЈУЧЕ је Саша Јанковић претио Вучићу стрељањем, а Србији грађанским ратом по румунском моделу. Данас би да забрањује СНС, који има убедљиво највећу подршку грађана, а сутра, само кад би имао прилику, вероватно би и све грађане који подржавају СНС отпремио на неки нови Голи оток или би им судио по кратком поступку пред преким судовима.

Овако је потпредседник напредњака Миленко Јованов за „Новости“ оценио изјаву лидера ПСГ да ће када дође на власт „забранити и рапустити СНС“. Тај став наишао је на оштре коментаре не само у владајућој коалицији.

Јованов тврди да је „очигледно да Јанковић, пошто нема подршку народа, има идеју да физички елиминише свакога ко не мисли као он“:

– Тај човек је спреман да Србију гурне у крваве сукобе, погибије и пропаст само да би се поново дочепао власти и да би опет заједно са својим партнерима Ђиласом и Јеремићем народне паре трпао у своје џепове. Позивам и државне органе да обрате пажњу на иступе овог језивог мрачњака оптерећеног смрћу. Ко је једном имао барут и крв на рукама, увек може да пожели да поново доживи то искуство.

 

Извор: Вечерње новости