Припрема...

20. јун 2018.

Јанковић опет блати Србију!


Чини се да Јанковићу ни мало није пријало што се у извештају Србија похваљује те је у свом стилу оплео по сопственој држави, тврдећи да је „представа завршена”.

Он се, коментаришући текст објављен на једном порталу: „Готов нацрт закључака ЕУ о Србији, а у њему пише…”, надовезао на наслов те додао: „не волим те више”.

– Ни редакција није одолела. Само занемарите службени уводни пасус тзв. Тањуга и из сваке реченице види се, чак и из превода и уз дипломатску куртоазију да је представа завршена – написао је лидер ПСГ-а на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер.

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов је, коментаришући Јанковићево писаније, истакао да од лидера ПСГ-а „ништа не зависи, а понајамање европски пут Србије”.

– Саша Јанковић се понаша по принципу “што горе, то боље”, а када нема ничега лошег, он измисли, па се радује. Још када би се нека смрт нашла у читавој причи, његовој радости не би било краја, јер га та тема посебно узбуђује. У сваком случају, од овог некрофила, дилетанта и егзибиционисте ништа не зависи, а најмање европски пут Србије – истакао је Јованов за „Ало!”