Припрема...

18. новембар 2017.

Јанковић призива нови 5. октобар!


Лидер ПСГ Саша Јанковић након бламаже на Твитеру где је написао да је “згрчен од стреса и беса у хотелској соби у центру Беча“, покушавајући да се “опере“ почео је да најављује хаос!

Јанковић је, наиме, изјавио да је цела Србија попут њега згрчена и бесна, али да ће тај бес бити овај пут боље искоришћен него после 2000. године!

– Грч ћемо излечити, усправиће се поново ова земља, али бес ћемо овог пута паметније искористити него после 2000. године – рекао је Јанковић алудирајући на смену власти 5. октобра 2000.

Коментаришући ову изјаву потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов за “Ало!“ каже да “језиви мрачњак Јанковић, по обичају, призива смрт“.

Саша Јанковић је, као ћата Бакија Анђељовића и јуловски пулен, вероватно и 5. октобар провео згрчен од стреса и беса, а ово што је рекао је потпуно у складу са оним о чему маштају он и они који га подржавају. Више пута су говорили о томе да би политичким противницима пуцали у чело, вешали их на бандере и пи*али им по гробовима. Речју, језиви мрачњак Јанковић, по обичају, призива смрт. Ипак, уверен сам да нико у Србији не подржава такве сулуде идеје. Србији је доста смрти, вешала и гробова, а и монструма који би радо проливали туђу крв и жртвовали туђу децу да би себи обезбедили власт – каже Јованов.