Припрема...

9. новембар 2016.

Јанковић се опет приказуjе као жртва


Заштитник грађана Саша Jанковић затражио jе извињење од премиjера Aлександра Вучића, што га jе у интервjуу за РTС ставио у контекст претњи свом брату, а потпредседник СНС Mиленко Jованов узвраћа да се омбудсман опет jавности приказуjе као тобожња жртва.

Jованов jе изjавио да Jанковић „по ко зна коjи пут лаже jавност и измишља причу да би од себе направио жртву или хероjа“, те да jе он таj коjи, због „лажи коjе износи о Вучићу и Србиjи, треба да се извини“.

„Jанковић сваки пут изнова потврђуjе да jе лажов коjи ниjе у стању да спроводи закон на свом примеру, него га константно крши бавећи се политиком, иако му закон, као омбудсману, прописуjе да то не би требало да ради“, рекао jе Jованов.

Саша Jанковић „прича бесмислице, отворено лаже и свесно обмањуjе jавност, jер jе било jасно да jе било речи о политичком и медиjском прогону, коjи и данас поново спроводи Саша Jанковић, и ни о чему више.

Сам измишља, глумећи неког хероjа и лаже све време, што jе сваком потпуно jасно“, казао jе функционер СНС.

Jанковић очигледно глуми жртву, покушаваjући на таj начин да себе наметне „за оно што планира“ у политичком смислу.

„Зашто би се Вучић извињавао зато што Jанковић лаже? Jедини коjи треба да се извини jе Jанковић, због броjних лажи коjе износи о Вучићу и Србиjи. За његову фантазиjу неко да се извињава, то jош ниjе било“, нагласио jе Jованов.