Припрема...

4. август 2018.

Јанковићева политика је све за Косово, а ништа за Србију


Саша Јанковић, предводник омање групе која у парку испред Председништва Србије плаши пролазнике, требало би да објасни у чије име и за чији рачун нуди тзв. Косову столицу у УН не тражећи за Србију и српски народ ништа заузврат, и то усред тешких и неизвесних разговора о Косову и Метохији које са представницима привремених институција у Приштини води Александар Вучић.

Након што то покуша да објасни, нека покуша да образложи и да ли је тим обећањем помогао држави Србији, или другој страни у разговорима.

Најзад, нека каже и коме се том изјавом јавно понудио и за шта, пошто грађанима Србије сигурно није.

Дакле, јасно је свакоме да Јанковић и његови садашњи, бивши и будући партнери Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали, на сваки могући начин покушавају да саплету Вучића у борби за интересе државе Србије и њених грађана.

Они се надају и прижељкују Вучићев неуспех, јер у томе виде шансу да се дочепају власти. То што би Вучићев неуспех значио и неуспех Србије њих не занима, јер их Србија и њени интереси никада нису ни занимали, јер су увек између интереса државе и народа и својих фотеља и пуних џепова бирали ово друго.