Припрема...

19. септембар 2017.

Јанковићево мрачно друштво сеири над повређеним новинаркама


Изјава за медије

Оптужити Александра Вучића да је крив зато што је на скупу у организацији оних са којима се Саша Јанковић грли и љуби, неки од присутних силеџија из групе малобројних присталица Бошка Обрадовића и Милана Стаматовића, напао две новинарке и то док су биле на свом радном месту, може само неко ко је озбиљно опседнут Вучићем, или неко ко је бескрајно покварен. У случају Срђана Шкора, Јанковићевог најближег сарадника, очигледно се ради о обоје.

Нечовек који кроз осмех говори о томе да су лекарски налази нападнутих новинарки лажирани, а снимци напада монтирани, док новинарке леже у болници и док њихове породице брину за њихово здравље, показује сву монструозност Саше Јанковића и његових следбеника.

У искривљеном погледу на свет Саше Јанковића и његових пратећих вокала којим је сваким даном све мање, очигледно је Вучић крив и зато што њихово заштитно лице, Сергеј Трифуновић, прети да ће му „пишати по гробу“. Вучић им је крив и зато што Саша Јанковић јавно подржава Трифуновића да ту своју замисао испуни. Вероватно је Вучић крив и зато што је у стану Саше Јанковића, из пиштоља Саше Јанковића страдао Предраг Гојковић, а сам Јанковић имао барутне честице на рукама.

Уверен сам да грађани Србије никада неће дозволити да они који са осмехом говоре о пребијању новинарки и „пишању по гробовима“ дођу у прилику да у Србији буду било шта више од онога што су сада – мало мрачно друштво које својим мантрањем о смрти, убиствима и гробовима изазива језу код сваког грађанина Србије.