Припрема...

29. март 2022.

Један покојник је рекао да је други покојник урадио нешто…


Члан Председништва Миленко Јованов коментарисао је данас наводе које је за КРИК изнео Бобан Богдановић, пријатељ убијеног криминалца Александра Глигоријевића Пукија, члана клана Вељка Беливука

– Један покојник је рекао да је други покојник урадио нешто, ништа не може да се провери и сада сви треба да верујемо на реч том лику кога су Мариника и екипа извукли сам Бог зна одакле?! Па хајте, молим вас…

Уосталом, све смо ово већ чули и од Маринике и од медија у власништву тајкуна. Ништа ново. Али пошто нема политику коју може да представи народу, пошто нема резултате којима би могла да се похвали, остало јој је да попут сеоске трачаре препричава лажи и да од тих лажи покушава да извуче неку корист.

Председник Вучић говори о својим плановима за нашу државу и грађане у околностима потпуног хаоса у свету. Председник Вучић нуди одговоре на питања како да сачувамо мир и стабилност, како да наставимо економски раст и развој, како да се изборимо за наше интересе, одупремо се притисцима и сачувамо народ и државу, а Мариника се бави препричавањем трачева и ничим другим. Па не могу Мариникини трачеви и оговарања да обезбеде ни мир, ни стабилност, ни гас, ни хлеб. Ништа.

Сјајно је што је ова екипа баш пар дана пред изборе још једном запечатила утисак о себи као о некомпетентним људима који нису способни да разумеју шта се дешава око њих и у свету, а камоли да пронађу некакво решење за Србију. Уверен сам да ће то видети и грађани и да ће их тако и оценити на изборима у недељу – рекао је Јованов.