Припрема...

29. децембар 2016.

Jедина политика ДС је „што горе, то боље“


Изјава за медије

Драган Шутановац је још једном потврдио да је једина политика његове странке „што горе, то боље“. Зато и не треба да чуди што су, где год су били на власти, од месне заједнице до републичког нивоа, иза себе остављали пустош и хаос.

Невероватно је лицемерно да уопште спомиње предузетнике и мале привреднике, човек који на руци носи сат у вредности њиховог десетогодишњег пореза и који је исте те предузетнике лично хтео да бије, само зато што не мисле као он.

Још је лицемерније да садашњу Владу, за непостојеће везе са тајкунима, оптужује лидер странке која је имала своје праве, партијске тајкуне, који су куповали све и свашта по Србији, од фабрика и њива, до новина и медија, али увек на штету државе и народа, и увек на корист Демократске странке и њених функционера.

Српска напредна странка, за разлику од Шутановца, жели снажну, модерну и нормалну Србију и свакога дана сређује хаос који су Шутановац и његови партијски другови оставили, и у том послу нас неће ни зауставити, ни поколебати лажне оптужбе Шутановца и њему сличних.

Најзад, мисао Драгана Шутановца да „власт која гуши мала предузећа, а гледа кроз прсте великим пореским дужницима није држава својих грађана“, и поред огромног напора, нисам успео да разумем, па ако неко икада схвати ову премудру реченичну конструкцију, нека ми јави шта је хтео да каже.