Припрема...

9. јун 2017.

Једино Српска листа може да заштити српске интересе


Српска листа је једина политичка снага српског народа на Косову и Метохији која може имати снагу да се у Приштини избори за национална права српског народа на Косову и Метохији, и која уз подршку Београда може спречити доношење одлука које би биле на штету српског народа у покрајини, поручено је данас на завршном предизборном скупу Српске листе у Косовској Митровици.

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов нагласио је да Срби на КиМ морају да оставе пострани све своје поделе и да у недељу буду јединствени у свом политичком наступу.

“Не дозволите да будете преварени, да буду преварени Србија и српски народ и ви који живите овде. На овим изборима има једна једина дилема: могу ли или не могу (Албанци) да пронађу неког ко је именом Србин и ко ће да гласа за Тачијеву војску и могу ли или не могу то да нам подвале”, поручио је Јованов.

“Да ли ћемо да дозволимо да пронађу Јаблановића и Јаблановиће, трезне или пијане, са пиштољима или без пиштоља, да ураде оно због чега ћете сви имати штету? На вама је одговор, и он треба да буде јак, јасан и јединствен”, нагласио је потпредседник СНС.

Извор: ТАНЈУГ