Припрема...

21. јун 2021.

Јеремић би да забрани СНС и СПС!


Скандалозно! Председник Народне странке Вук Јеремић је по ко зна који пут упутио претње политичким противницима, те је изјавио да реваншизам за који се та странка залаже значи да ће по промени власти бити трајно забрањен рад СПС-у и „свим дериватима“ СРС-а, укључујући и СНС. Према његовим речима, реваншизам би значио забрану Телевизије „Пинк“, као и да буду „затворени Ана Брнабић и Александар Вулин“.

Миленко Јованов, потпредседник СНС-а и народни посланик, каже да је Вук Јеремић којим случајем наставио, он би рекао да би забранио и

и народ који не гласа за њега, полицију која му хапси финансијере, центиметре који га мрзе и беже од њега, Сунђер Боба зато што га пореде са њим и тако унедоглед.

– Албанце из Приштине не би забранио, јер га они обожавају највише на свету, па могу да буду мирни. За разлику од њега, ми у СНС-у нећемо забрањивати наше политичке противнике, а ни медије. Оставићемо, као и до сада, народу да одлучи колико поверење жели да им да, а као што се да приметити, одлука народа није ни реваншизам, ни освета према Јеремићу, Ђиласу и осталима из бившег режима, него презир и игнорисање. То је потпуно адекватан одговор за пљачку и уништавање Србије и њених грађана које су спроводили док су били на власти – поручује он за Ало!.