Припрема...

25. април 2021.

Јеремић би се, да има образа и памети, покрио ушима по глави


Једини разлог зашто Вук Јеремић, Драган Ђилас и остаци жуте лоповске камариле данас нису у затвору је тај што су постављали своје тужиоце и судије, са задатком да их штите од одговорности за оно што су радили док су били на власти.

Колико су њихов безобразлук и лудило далеко отишли, најбоље показује то што Вук Јеремић прети грађанима Србије неким новим 6. октобром, реваншизмом и слично!

Он, чија је фамилија ведрила и облачила Југопетролом током читаве Милошевићеве владавине и који је захваљујући томе свом неспособном сину финансирао шврћкање по свету, док је Србија истовремено била под санкцијама, бомбардована, а народ једва крпио крај са крајем. Да има ишта од образа и памети, Јеремић би се покрио ушима по глави и ћутао, уместо што јавно демонстрира недостатак образа, памети и лудило које се сваким даном погоршава.

Народ Србије зна да од Ђиласа, Јеремића и осталих из жуте камариле није било и неће бити већих лопужа. Зато џаба претње и лажи. Никога у Србији неће ни уплашити, ни преварити да им поново да шансу да отимају, пљачкају и уништавају Србију.