Припрема...

29. септембар 2018.

Јеремић је био и остао највећа штеточина


Због свега што свакодневно изговара и што ради, најбоље би било да Вук Јеремић посети неку здравствену установу и започне лечење, јер њему могу да помогну само чике у белом.

На свим разговорима били су присутни само Александар Вучић и Марко Ђурић, а тај човек нема апсолутно никакве везе ни са чим што се тиче Косова. Могуће је да неке везе има онај његов пријатељ и сарадник у међународном криминалу Хо, али не са Косовом, него са подмићивањем.

Нема те менталне гимнастике и реторских бравура којима бедник, лажов и случај за лечење Вук Јеремић може да се опере пред историјом за сву штету коју је нанео Србији и српском народу. Он је непосредни кривац за измештање решавања питања Косова и Метохије из УН у Европску унију и последњи је који има право да помиње Резолуцију 1244, након што ју је брутално згазио и поцепао када је својевремено од Генералне скупштине УН затражио да усвоји капитулантску резолуцију наметнуту од бриселских комесара.

Јеремић је тада тај суноврат српске политике бранио као велику победу, иако су сви спонзори једнострано проглашене косовске независности у хору сеирили због капитулације Београда. И све то учињено је да би Јеремић и његов шеф Тадић добили подршку за останак на власти, али грађани Србије су их убрзо прозрели и послали на маргину политике где се и данас налазе.

Своју генијалност самозаљубљени Јеремић требало је да покаже на делу када је од Међународног суда правде тражио мишљење о легалности једнострано проглашене независности Косова, али је уместо тога наступио као политички дилетант и балавац, задавши сопственој земљи ударац од којег се до данас није опоравила.

Реч је, дакле, о човеку који заслужује да понесе титулу највећег политичког штеточине у новијој српској историји, и нема извињења или покајања којим се та кривица може поништити. Свој дуготрајни пут окајавања греха Јеремић би требало да започне великим извињењм премијерки Ани Брнабић због претње силовањем упућене од стране његовог коалиционог партнера, а од које се ни Јеремић нити било ко други из Савеза за силовање није оградио.