Припрема...

5. март 2017.

Јеремић је тражио да се избаце деца која су имала пробу фолклора


Све силеџије и криминалци у Србији данас се налазе у најближем окружењу Вука Јеремића и зову се браћа Бургије, Миљуши, Жике пауци, па је смешно што Јеремић оптужује људе за силеџијство, само да би сакрио нови дебакл.

Вук Јеремић лаже да није добио салу Дома културе у Крупњу. Дата му је на коришћење сала од 400 места. То што он није у стању да је попуни са својих 25 људи из Крупња, уз све минибус из Шапца који му је довео Душан Петровић, његов је проблем.

Након што је видео да ће поново да доживи дебакл, Јеремић је тражио да се из мале сале Дома културе избаце деца која су имала пробу фолклора. Пошто никоме нормалном није пало на памет да избацује децу са пробе, само да би се Јеремић лепше сликао и сакрио свој неуспех, он је са својих 25 људи правио циркус испред Дома културе и, по обичају, причао глупости.

Пошто Јеремић вероватно не зна, јер није дуго био у Србији, а не би ни сад дошао да је којим чудом добио фотељу у УН, Крупањ је најбољи пример да Александар Вучић доводи инвеститоре и подиже све оно што је управо Јеремић, са својом лоповском братијом, упропастио и уништио.

Тако је „Крупањка“, коју су они оставили у корову и у којој није било живе душе, данас фабрика са 250 радника, коју је лично Вучић отворио, као што је отварао фабрике широм Србије и запослио хиљаде и хиљаде људи које су Јеремић и његови избацили на улицу.

Док је Јеремић испијао шампањац на Менхетну, Вучић је обнављао Крупањ, који данас изгледа боље него што је изгледао пре страшних поплава које су га задесиле. Зато није ни чудо што нико из Крупња неће да дође и слуша и гледа како Јеремић продаје маглу и прича глупости.