Припрема...

12. јун 2018.

Јеремић је ухваћен с рукама у пекмезу!


Вук Јеремић, лидер Народне странке, користи протесте због цена бензина како би Србија престала да прича о милионском корупционашком скандалу у који је био умешан и хапшењу својих пословних партнера, ексклузивно сазнаје „Ало!”.

Логично је да неко ко је умешан у толико озбиљну корупционашку аферу покушава да створи проблем којим би се систем бавио, коментаришу за „Ало!” политичари и аналитичари.

Већ данима појединци, које инструирају опозиционари са Вуком Јеремићем на челу, малтретирају грађане и блокирају путеве јер, наводно, протестују због повећања акциза на гориво. Према речима нашег извора, план је да се протестима баци у други план корупционашка афера у коју је Јеремић умешан.

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов истакао је да је уверен да су наша сазнања истинита.

– Вук Јеремић је ухваћен са рукама до лаката у пекмезу и по сваку цену му је требало нешто што ће скренути пажњу са чињенице да су му најближи сарадници по америчким затворима и да је од Амбасаде Катара у Берлину добио 200.000 евра. Сада тим прљавим новцем жели да финансира изазивање немира, хаоса и насиља у Србији, док је сам побегао у Верону, како не би био присутан када се све то деси. Једино што Јеремић мора знати јесте то да је његова корупционашка афера толико велика, да никаквим спиновима неће моћи да буде сакривена и шта год покушавао, неће променити чињеницу да је коначно долијао за све што је радио – казао је Јованов за „Ало!”.

Извор: АЛО