Припрема...

18. март 2018.

Јеремић је већ све дао, Вучић спашава шта може


Изјава за медије

Све што су могли да ураде у корист одвајања Косова и Метохије од Србије Јеремић, Ђилас, Тадић и остали већ су урадили још 2008. године и нису ништа оставили да чека до лета. Своје незнање и кукавичлук показали су од Тадићевог бежања у Букурешт у моменту проглашења „независности“ Косова, преко Јеремићевог шибицарења у спољној политици до тупавог наступа пред Саветом безбедности и Међународним судом правде. Зато  Вучић и нема ништа ново да уради, осим да се бори да нас, можда, бар мало спасе, јер су они већ све дали.

Велики детектив Вук Јеремић надмашио је и Шерлока Холмса и Херкула Поароа и заслужује све честитке, јер је видео Вучића у препуном авиону Ер Србије, националне авио – компаније, која, узгред, никад није могла да лети за Њујорк, док су Јеремић, Ђилас, Тадић и Јанковић били на власти. Вучић је толико био сакривен да се сликао са најмање 50 путника и само онај ко је имао проблема са визом, није могао да види председника Србије. Толико о томе колико се крио.

Председник Вучић ће, као и увек, о свим својим активностима и о свему што ради, а у складу са Уставом, обавестити грађане Србије одмах по повратку из Њујорка и Брисела.

Могао би и Јеремић по повратку из Сарајева, а у складу са законом, коначно да каже ко му је дао 7.5 милиона евра за председничке изборе.