Припрема...

26. мај 2018.

Јеремић још мамуран од шенлучења и „изувања алкохолом“


Изјава за медије

Вук Јеремић је изгледа још увек мамуран од шенлучења по свету и “изувања алкохолом”, јер се једино тако могу објаснити све лажи, глупости и будалаштине које је данас изрекао, почев од снаге његове комби организације коју је купио од Мирослава Алексића из Трстеника, па до претњи тужбама председнику државе.

Не може Вучић да одговара због повреде Јеремићеве части и угледа, јер нико, па ни Вучић, не може да повреди нешто што не постоји.

Али зато и те како постоје Јеремићеви пајташи Патрик Хо и Шеик Тидијан Гадио и налазе се у затвору у Њујорку због оптужби за међународно мешетарење, корупцију и криминал. Постоји и чињеница да је ЦЕФЦ, фонд једног од његових пајтоса, један од највећих донатора Јеремићевог ЦИРСД-а, коме је два пута годишње уплаћивао паре. Исти фонд је у периоду од 2013. до 2017.а према подацима Пореске управе, уплатио Вук Јеремић ПР Агенцији за консалтинг 1.3 милиона долара.

Зато, нека се Јеремић окане лагања, пренемагања и глуматања. Никога не може да завара и обмане, јер је сада свима јасно и ко је и шта је и колики му је углед и ко су му пајташи и финансијери. И нека не прети како ће да иде до Стразбура. Нека оде за почетак до Њујорка да обиђе колеге и пословне партнере у притвору. Ако сме.