Припрема...

22. фебруар 2019.

Јеремић ми обећао да ће Босни исплатити ратну одштету!

Информер

Бошњачки гени су прорадили код Вука, лично ми је обећао да ће кад дође на власт признати геноцид и укинути Републику Српску, тврди Мухамед Ченгић, исламски теолог из Сарајева

Исламски теолог из Сарајева Мухамед Ченгић открио је да му је Вук Јеремић лично обећао да ће чим дође на власт исплатити ратну одштету Босни, признати геноцид и укинути Републику Српску!

Ченгић је на друштвеним мрежама похвалио Јеремићев иступ на Федералној ТВ, на којој је овај жестоко испљувао Србију и прогласио је главним кривцем за ратове и злочине деведесетих година.

Осим похвала на Јеремићев рачун, Ченгић је рекао да му је бивши шеф дипломатије дао реч да ће признати геноцид у Сребреници и укинути РС! Он је рекао и да су Јеремићу „прорадили бошњачки гени“, алудирајући на то да је Јеремић по мајци потомак бошњачких фамилија Поздерац и Буљубашић.

„Бошњачки гени прорадили код Вука Јеремића, наравно да је Србија била агресор! Вук ми је једном у обраћању и рекао да је спреман, наравно када преузме власт, да се суочи са чињеницама. Геноцид се десио и држава Србија треба да плати ратну одштету. У договор улази укидање Републике Српске и одштета од 200 милијарди долара!“, написао је Ченгић, који је иначе познат по радикалним ставовима против Србије.

– Јеремић добија хвалоспеве, искрене изразе захвалности и подршку и од исламских екстремиста и албанских сепаратиста. Потпуно је свеједно да ли он те похвале добија зато што искрено подржава њихове интересе или зато што су његова подршка и рад у њиховом интересу плаћени катарским парама, јер ни у једном случају не ради у интересу Србије – подвлачи Јованов.

Извор: Информер