Припрема...

24. фебруар 2017.

Јеремић наставио да продаје маглу


Изјава за медије

Вук Јеремић је наставио да грађанима продаје маглу и даје лажна обећања па се поставља питање, када је већ тако паметан и способан, зашто бар нешто од онога што сада обећава грађанима није урадио када је имао прилику и док је био на власти?

Како то да су поред живог жутог министра, Јеремића Вука, фабрике затваране, радници отпуштани, а држава доведена на корак од банкрота? Није ваљда да га је било баш брига за све то, само док има пара за њега и за његова путовања, кубанске цигаре, шампањац и кавијар?

Србији не требају они који се народа и Србије сете тек када им све друге опције пропадну. Србији је потребан председник који живи за Србију, који из Србије није бежао када је било тешко, него је остао да се бори и ради како би поправио све оно што су Јеремић и његова лоповска братија упропастили.

Зато сам уверен да ће грађани у Србији дати подршку Александру Вучићу, а не онима који би Србију да врате уназад, у време пљачке државе, затварања фабрика и отпуштања. У време када је само њима било добро, када су пунили своје џепове, док је народ сиромашио.

Наравно, Јеремић опет није одговорио на питање одакле му огроман новац за кампању, ко му га је дао и шта тражи заузврат.