Припрема...

12. децембар 2016.

Јеремић нема одговор ни на једно питање


Изјава за медије

Данашњи наступ Вука Јеремића показао је да је Александар Вучић све време говорио истину, а да сам Јеремић нема одговор ни на једно питање, док одговоре о случају убијених гардиста, које врло добро зна, покушава да прећути и сакрије. Пошто се својевремено трпао тамо где му није место, сад је ред да каже истину, а не да обмањује јавност и прави се невешт.

Он је својим наступом показао огромну количину агресије, надмености и бахатости, јер, уместо истине о страдању правих жртава, Јаковљевића и Миловановића, Јеремић грађанима прича лажи о наводном хапшењу, а од себе покушава да направи жртву, као да је његов страх од суочавања са истином и измишљеног хапшења, важнији од два изгубљена живота.

Вук Јеремић је, најзад, показао и да је прави изданак продаваца магле из Демократске странке, јер је изгледа и он, попут неких његових колега, супротно свим законима физике, био на два различита места истовремено. Док су они били истовремено у Београду и Бодруму, односно у Београду и Солуну, Јеремић је, како се чини из његових излагања, истовремено био и у Србији, и у САД.

Уместо лажи и страха што и за њега важе закони државе Србије, на шта изгледа није навикао, Јеремић треба да каже шта зна о случају за који је питан. То што је сву одговорност пребацио на човека који више није жив, много говори о њему и његовом карактеру, али и даље не мења чињеницу да је он, Вук Јеремић, војник на цивилном служењу војног рока у кабинету Бориса Тадића, пре начелника Генералштаба знао за цео случај.

Како је то могуће, ко му је то рекао и зашто, остаје да се утврди.