Припрема...

10. фебруар 2017.

Јеремић није никакав патриотски кандидат


Изјава за медије

Након што је у Србији доживео дебакл где год се појавио, јер нигде где је ишао није успео да скупи више од 50 људи заинтересованих да слушају његове лажи и фрустрације, Вук Јеремић је отишао у Требиње да са Дејаном Јовићем, саветником бившег председника Хрватске, Иве Јосиповића, прича све најгоре о Србији.

Јеремић је показао да је за мало тапшања по рамену од стране хрватских политичара спреман да пљује по Србији, а да истовремено не каже ни једну једину лошу реч о томе што се у држави његових пријатеља – Хрватској, подижу споменици усташким зликовцима.

Управо зато, Јеремић није никакав патриотски кандидат, него преварант, који ће сутра, само ако буде био у прилици, наставити политику оних који су искључиво Србију оптуживали за све и свашта, и проглашавали је кривом за све шта им падне на памет.

Најзад, Јеремић је последњи који уопште и има права да оцењује стање у Србији, јер је доказао да га је за Србију брига мање него за лањски снег, и да се Србије сети само када су му потребни фотеља или паре.