Припрема...

16. октобар 2017.

Јеремић открио је своје везе са Мишковићем!


Све маске су пале оног тренутка кад је лидер новоформиране Народне странке на место шефа свог правног тима поставио бившег судију Владимира Вучинића, познатијег као Мишковићев адвокат, јер је усред суђења вратио пасош власнику „Делта холдинга“.

Након доношења одлуке да Мишковићу врати пасош, која је изазвала праву буру у јавности, Вучинић је покушавао да се оправда говорећи да је његова процена као поступајућег судије била таква и да је на то имао право. Убрзо после тога, када је Мишковићев предмет спојен са суђењем путарској мафији и додељен другом судији, Вучинић је прешао у адвокате. Сада је, међутим, позадина свега тога много јаснија.

Потпредседник СНС Миленко Јованов каже да је сада сасвим јасно да је политика и те како имала учешће у суђењу Мишковићу.

– Маске су пале, рецимо то тако… То што се управо Мишковићев адвокат налази међу најближим страначким сарадницима Вука Јеремића још један је доказ за чврсту повезаност тајкуна и жутих функционера. Ово доказује да баш ништа није случајно у вези са Мишковићевим суђењем – каже Јованов за Српски телеграф.

Извор: Српски телеграф