Припрема...

10. јун 2021.

Јеремић позеленео од љубоморе због Вучићевог успеха у СБ!


Председник Народне странке Вук Јеремић никако не успева да исконтролише своју завист, те на све начине покушава да увреди председника Србије Александра Вучића и његове сараднике.

– Ово данас представља Србију на седници Савета безбедности УН, у једном од најделикатнијих тренутака наше новије историје. Ј*бала Мара бумбара. – написао је он на свом налогу на Твитеру уз фотографију на којој су председник Вучић, премијерка Ана Брнабић, министарка правде Маја Поповић и министар спољних послова Никола Селаковић.

Ова Јеремићева објава изазвала је бурне реакције на тој друштвеној мрежи, те су му пратиоци, између осталог, поручили да је само важно да он не представља Србију.

Миленко Јованов, потпредседник СНС-а и народни посланик, за Ало! поручује да је „председник Александар Вучић још једном показао разлику у односу на Јеремића и остале главешине жутог картела“.

– Цела Србија је имала прилику да види како се сталожено, мирно, али аргументовано и озбиљно бори за Србију и интересе Срба. То Јеремић, који је водио шибицарску дипломатију, па је пре подне лагао једне, у подне друге, а увече треће, нити може да разуме, нити је способан да изведе – истакао је он и додао:

– Најзад, то што сад приписује „Мари“, хвалио се, кроз огавно кикотање, да је радио сам, али Србији. А када видите насловне стране приштинских медија, преко којих му се Албанци захваљују на доприносу у стварању лажне државе Kосово, јасно је да се није хвалио без разлога.