Припрема...

19. фебруар 2017.

Јеремић прети да ће упасти у РИК


Изјава за медије

Вук Јеремић је једини човек који свакодневно показује нервозу, мржњу и фрустрацију. И као да је мало мржње посејао по Србији, он данас иде и даље и прети како ће у ноћи избора упадати у Републичку изборну комисију. Вероватно је зато и ангажовао у свој штаб припаднике Отпора, који су хаос и немире изазивали где год су се појавили.

Сада је свакоме потпуно јасно да је Јеремић, човек који жели да у Србији изазове нестабилност, хаос, сукобе и насиље и да је спреман да уради буквално све, само да омогући својој лоповској дружини да поново отима, пљачка и богати се.

Уверен сам да грађани Србије не желе да их Јеремић враћа у време паљења Скупштине, премлаћивања људи на улици, кризних штабова, пљачке и отимачине. Уверен сам и да ће му то јасно показати на наредним изборима, као и да желе да се настави период стабилности и економског опоравка, који је омогућен захваљујући политици Александра Вучића.

Наравно, Јеремић и даље неће, или не сме да објасни одакле му огромне паре које је већ потрошио, а да кампања није ни почела, ко му их је дао и шта очекује од њега заузврат.