Припрема...

23. април 2021.

Јеремић признао да је Милов надничар


Раскринкани! Део опозиције у Србији ослања се на помоћ спољног фактора како би мимо воље народа преузео власт у Београду. Поред моћника са Запада, у томе им свесрдно помажу тајкуни и политичари из суседних земаља којима не одговара јака и независна Србија.

По свему судећи, у њиховим очима Србија мора бити плен који ће се непрестано црпети зарад интереса других, а у томе предњачи црногорска мафијашко-тајкунско-политичка хоботница која деценијама паразитира на леђима Београда.

Kако је „Ало!“ јуче писао, Миодраг Давидовић, контроверзни црногорски бизнисмен веома близак председнику Црне Горе Милу Ђукановићу, састао се у уторак у Подгорици са лидером Народне странке Вуком Јеремићем, где су причали о заједничком непријатељу све тројице – председнику Србије Александру Вучићу и плановима за његову смену.

Сатеран у ћошак, Јеремић је јуче и сам потврдио писање листа „Ало!“, објављујући фотографије из Црне Горе на којима није крио одушевљење том државом. Делује да лидер Народне странке има резервну државу, или више њих.

„Црна Гора. Нема је на свијет!“, написао је одушевљени Јеремић, објављујући фотографије из Црне Горе.

Kако „Ало!“ сазнаје, Јеремић је и колегама у странци потврдио да „на свијет“ нема ни тако доброг бизнисмена као што је Миодраг Давидовић Дака, са којим се састао како би уз подршку Мила Ђукановића срушио народну власт у Србији.

Миленко Јованов, народни посланик СНС-а, у изјави за наш лист тврди да се овако на најбољи начин показује ко се заиста меша у унутрашње ствари суседних држава.

– Док Ђукановић кукумавчи на сав глас како се Србија меша у унутрашње ствари Црне Горе, он се заправо меша у унутрашње ствари Србије. Не чуди ме што су за извођача радова изабрали Вука Јеремића, јер је то доказана штеточина чија је политика већ произвела огромне негативне последице по интересе Србије. На крају, Јеремић се баш Црногорцима хвалио како је „је*ао мајку Србији“, па су га очигледно унајмили да то поново ради. Међутим, упркос огромном новцу који имају и агентурама које ће им помоћи, у Србији ће о власти и опозицији одлучивати народ на изборима, а не Милови надничари – поручује Јованов