Припрема...

22. октобар 2017.

Јеремић сакупио политички отпад


– Изјава за медије

Грађани Србије имали су прилику данас да виде депонију политичког отпада. Све што је најурено и што никоме не треба сакупило се на једном месту и сада се те секундарне политичке сировине нуде Србији као нешто ново и нешто што ће „верно и поштено служити народу“.

А ко су ти „верни и поштени“?

Светозар Чиплић, Пајтићев и Тадићев кадар који, како се може видети у медијима, ни службене телефоне није вратио након одласка са власти, него их је понео кући; Санда Рашковић Ивић за коју је „Олуја“, када је протерано 200.000 Срба из Хрватске, била легитимна војна акција, а Србија одговорна за „геноцидни злочин“ у Сребреници; Борислав Новаковић, кога је Специјални суд у Београду осудио на три и по године затвора, због оптужби да је злоупотребио службени положај приликом изградње Булевара Европа у Новом Саду; чувени Ђорђе Вукадиновић, који се у покушају да се домогне скупштинског ресторана на изборима 2014. кандидовао као Влах; Владимир Вучинић, Мишковићев судија и незаобилазна висока функционерка ове дружине која би да веша о бандере и убија метком у чело…

Када се томе дода и присуство Саше Јанковића, Веље Илића, Борка Стефановића, Јанка Веселиновића и других живописних ликова, може се рећи да је највећа вредност Јеремићевог скупа у томе што је народ могао на једном месту да види све оне који су га лагали и пљачкали, оне који су увек и једино мислили на своје џепове и зато сам уверен да ће ова нова верзија старих превараната код народа проћи још горе од онога ко их је све сакупио.

На крају, Јеремић би морао да одговори ко му је дао паре за данашњи скуп, као и ко му је дао милионе евра за председничку кампању.