Припрема...

19. март 2017.

Јеремић се бахатио по краљевским апартманима


Тадићев расходовани потрчко, Вук Јеремић, не може виком и скакутањем уз мегафон променити чињеницу да је био најгори министар у најгорој влади у историји Србије, да је доказана штеточина која мисли само на то како да своју задњицу смести у фотељу, а да Србију и народ у Србији не би ни на слици погледао, само да се дочепао фотеље у иностранству.

Уместо што виче и скакуће, кандидат паука и бургија треба да објасни грађанима како је успео да, током свог мандата, на путне трошкове потроши 3,6 милиона евра народних пара и да, поред тога, стрпа у џеп чак 50.000 евра за дневнице.

Док се Јеремић народним парама бахатио по краљевским апартманима најскупљих хотела, јео кавијар и пио најскупљи шампањац, тaкозвану независност Косова признала је чак 91 држава у свету, у Србији је отпуштено пола милиона људи, држава је доведена на корак од банкрота, а највиши представници међународних институција његово понашање називали су „будалаштинама“.

Таква је била Србија Вука Јеремића и такву би поново хтео да направи, али му то народ неће дозволити.

Кад се Тадићев расходовани потрчко већ дохватио мегафона, могао би преко њега да објави ко му је дао огромне паре за кампању и шта тражи заузврат. То народ много више занима од лоше одглумљених и набифланих фраза, која понавља сваког дана.