Припрема...

10. април 2018.

Јеремић се кандидује за страног потрчка у Србији


Изјава за медије

Пошто је схватио да га грађани Србије неће и да не постоји начин да га народ у Србији изабере ни за председника кућног савета, а камоли за нешто више од тога, Вук Јеремић је решио да се лажима, измишљотинама и пљувањем по Србији понуди странцима за њиховог потрчка у Србији.

Јеремићу је очигледно важнији сваки кактус у Аризони од Србије, што је и показао тако што је новац државе и њених грађана бесомучно трошио на скупа путовања и бахаћње по луксузним хотелима у свету. Србији је нанео ненадокнадиву штету и вођењем шибицарске спољне политике, која је подразумевала да пре подне каже једно, по подне друго, а увече треће, због чега је Србија у време његове владавине изгубила међународни углед, јер је владало мишљење да су овде сви лажови попут Вука Јеремића.

Ипак, највећу штету Србији и њеним интересима, Јеремић је нанео својим тупавим постављањем питања пред Међународним судом правде, што је дало ветар у леђа свима који желе да отму Косово од Србије и ослабило позицију оних који се за Србију боре.

Као и у свему што је у животу радио, Јеремић ће бити неуспешан и у овом кандидовању за страног потрчка у нашој земљи, јер је Србија, захваљујући Александру Вучићу, слободна и самостална држава у којој не одлучују странци, како би Јеремић желео, него народ на изборима. Исти онај народ који је Јеремића, Ђиласа, Јанковића, Тадића и све остале сместио у магарећу клупу српске политичке сцене из које, како се чини, скоро неће изаћи.