Припрема...

29. јул 2019.

Јеремић свесно радио на штету Србије


Вук Јеремић тражио је од руског председника Владимира Путина да Русија не чини ништа по питању Kосова, те по налогу тадашњег председника Србије Бориса Тадића тражио је да Москва не буде препрека косовској независности! Српски телеграф дошао је до документа који су сачиниле руске обавештајне службе, а у ком се наводи Јеремићево залагање да се Москва не противи намерама Запада.

Потпредседник СНС Миленко Јованов у изјави за Српски телеграф каже да је овај документ који је наш лист објавио још један доказ да Вук Јеремић није никакав ни патриота ни родољуб, већ човек који је најдиректније радио против интереса Србије на Kосову и Метохији.

– Биће да је сам Јеремић своју политику најбоље описао речима да је „је*ао мајку Србији“, али би овим последњим информацијама заиста морало да се позабави тужилаштво, пошто је деловао директно на штету државе и државних интереса. Он је тражио од Руса да не стављају вето на гласање у УН око Kосова, он је преко ноћи мењао текст резолуције у ГС УН, Русији и Kини иза леђа, а на штету Србије, он је поставио оно идиотско питање пред Међународним судом правде, па је одлучено на штету Србије! Само, сада је јасно да сви ти порази које је Србија доживљавала док је он био на власти нису били случајни и нису плод његове неспособности, која није спорна, већ намере. А у Србији и од грађана Србије ће за ово што је радио добити само презир – поручује Јованов.

Извор: Српски телеграф