Припрема...

14. јун 2018.

Јеремић тражи новог спонзора


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1528972216825{margin-bottom: 20px !important;}“]Донације из Хонгконга су пресушиле након што су се Јеремићеви пословни пријатељи нашли на удару ФБИ и кинеских власти, али Вук изгледа није дуго лутао у проналажењу новог спонзора!

Како „Ало!“ сазнаје, то би могао бити нико други до Хашим Тачи. Наиме, иза блокирања саобраћајница широм Србије, наводно због акциза за гориво, стоји далеко опаснији план него што се у првом тренутку мислило. Цела акција претходних дана је у ствари представљала генералну пробу за оно што би требало да уследи у наредном периоду, упад специјалних снага РОСУ на север Космета, док би истовремено Вук Јеремић и његови саборци требало да изазову хаос на улицама Београда и Србије и путем насилних демонстрација уз помоћ „патриотских делова активних и бивших припадника Војске и полиције“ сруше легитимно изабрану власт.

Ово је индиректно потврдио и сам Вук Јеремић, који је изјавио:

„Вучић планира да у наредних неколико месеци изазове нереде на северу Косова и Метохије како би споразум са Приштином који подразумева чланство Косова у УН био доживљен као олакшање”, навео је Јеремић.

Како за „Ало!“ наводи Миленко Јованов, потпредседник СНС-а, било би више него добро да се испитају „пипци Вука Јеремића и његови контакти које има у Приштини“.

– Уместо Јеремићевих лажи, свако може да види истину да управо он, заједно са својим партнерима Ђиласом, Јанковићем, Обрадовићем и осталима, организује хаос и немире широм Србије. Њихови батинаши напали су грађанина на улици, напали су полицајца, малтретирали су мајку са дететом, патријарха… Па шта је то него хаос?! Тако да Јеремић по систему „држ’те лопова“ покушава да за оно што сам ради оптужи Вучића. То и иначе ради и зато би било добро да се испитају његови пипци и контакти на Косову и Метохији, јер се ово што је изјавио може тумачити као најава онога што сам спрема.

Извор: АЛО[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1528972277901-274dd827-d37c-9″ taxonomies=“25″ exclude=“3449″][/vc_column][/vc_row]