Припрема...

25. мај 2018.

Јеремић уместо питања да спрема одговоре


Изјава за медије

Попут пацова притераног уза зид, Вук Јеремић скакуће и скичи покушавајући да се некако искобеља из прилично незавидне ситуације у којој се нашао након сазнања да су у Њујорку ухапшени његови блиски сарадници Патрик Хо и Шеик Тидијан Гадио, због оптужби за давање мита званичницима неких афричких држава. Уместо да одговори шта је са овом двојицом ухапшених радио, он се поново лажима обрушио на Александра Вучића, као да га је Вучић терао да са њима сарађује, слика се и петља.

Пресело је Јеремићу и сво недавно шенлучење по белом свету и „изување од алкохола“ од пре неки дан, јер се ближи дан када ће морати да одговори на питање одакле паре за све то. Знају грађани Србије, да се, као Тадићев министар, бахатио по свету њиховим парама, али ће бити занимљиво видети чије паре сада троши и како је до њих дошао.

Јадни су и бедни његови покушаји да по систему „држ`те лопова“, и постављањем несувислих питања и по милионити пут понављањем истих лажи скрене пажњу јавности у другом смеру, јер он као да не жели да схвати да се приближава време када ће неки други људи да питају, а он ће да одговара и нека се полако припрема за то. За почетак тако што ће четкицу за зубе, сапун и пижаму држати спремне и у својој близини.